A Mesebőrönd és én …

Mindig is szerettem kézimunkázni, majd gyermekeim születése után kezdtem játékokat horgolni. 2017. júniusában indítottam minivállalkozásomat HobbiZsó néven.

Ez első Mesebőröndöt kislányomnak készítettem 2016 Karácsonyára. Szerettem volna egy utazó babaházat készíteni, mivel nem találtam sehol megfelelő méretű bőröndöt, magam horgoltam meg. A mai napig szeretik a fiammal együtt.

A Mesebőrönd gondolata tovább motoszkált a fejemben, formálodott a kivitelezés. 2017 nyarán készült el a kompaktabb változata 100% pólófonal vázzal.

 2018 januárjában nyerte el, mai (talán) végleges és szerintem tökéletes formáját. 

Vázát és merevítését fa alap adja, természetes pamut fonalakból készül a többi része. Igyekszem a legapróbb részletekig kidolgozni és rengeteg kiegészítővel telepakolni, hogy kifogyhatatlan játékforrás legyen.

Ha kinyitod egy kis mesevilág tárul a szemed elé. Semmit sem rögzítettem, így a matatásnak és kreativitásnak semmi sem szab határt.

A Mesebőrönd egyik legnagyobb erénye, hogy szabadon alakítható igény szerint. 

A méret, forma és szín mellet azt is kiválaszthatod ki lakjon benne, de családot is kérhetsz. A figurák 8 centiméteres magasságuk ellenére mind öltöztethetőek.

Almafát, málnabokrot, halastavat, eper-, borsó- vagy répaágyást szeretnél? Vagy mindet?

A lakórészben pedig minden megtalálható, amire csak szükség lehet: ágy, kincsesláda, szőnyeg, asztal, szék, kád és bili.

Minden szépen elpakolható benne, nem kallódik el semmi. Kis dobozkává összezárható, így nem foglal nagy helyet. Mindenhova magatokkal vihetitek, legyen az étterem, rendelő, vagy utazás.

Egy kedves, szerethető, egyedi játék született, amire nagyon büszke vagyok. Nagy örömmel készítem. Remélem meghoztam a kedvetek egy kis játékhoz! :)

Legyen szép napotok!    

                Barabás-Horváth Zsófi