Egyedi mesebőrönd rendelés

Egy kis segítség a mesebőrönd rendeléshez:

Szeretnék biztos lenni abban, hogy mikor megkapjátok a Mesebőröndötöket, pontosan olyan legyen, ahogy megálmodtátok. Színeiben, hangulatában, lakójával és kiegészítőivel együtt a magatokénak érezzétek.
 
Ezért mikor megkapom a leveletek gondosan átolvasom, majd átbeszéljük minden részletében, hogy milyenre gondoltatok. Nyugodtan kérjetek, amit csak szeretnétek. Igyekszem minden kívánságot, elképzelést teljesíteni.
 
Lentebb találtok képeket az eddig készült Mesebőröndökről, amik segíthetnek a sajátotok elképzelésében. Tájékozódhattok a lehetséges méretekről és azok tartalmairól is.
Gondoljátok át melyik a kedvenc színetek, vagy melyik színt nem látnátok szívesen viszont.
 
A mérte kiválasztása után eldönthetitek ki lakjon benne.
Rengeteg fajta lakót között válogathattok: 
Kislány, Kisfiú, Sellő, Tündér, Süni, Kutya, Cica, Maci, Nyuszi, Lovacska, Zebra, Unikornis, Csacsi, Dínó, Béka, Teknősbéka, Sárkány, Majom, Koala, Egér, Tigris, Zsiráf, Oroszlán, Vakond, Róka, Malac.
De ha bármi új ötletetek van szóljatok bátran! 
 
A nagy Mesebőröndbe ketten is beköltözhetnek, míg az óriásban akár egy öt tagú család is elfér.
Tudok készíteni felnőtt (8cm), gyerek (6cm), kisbaba (2,5cm) és háziállat lakókat is. Így az családotokat is viszontláthatjátok egy Mesebőröndben.
 
A kertben levő növények között is válogathattok. Készíthetek alma, körte, cseresznyefát, vagy banánpálmát, valamint répaágyást, eper-, málna-, szederbokrot, borsó-, kukoricaágyást és halastavat is.
 
Különleges lehetőség még az a Mesebőrönd is, melynek a kert részében víz  van. Csónkázhattok a szigetre,  vagy akár egy Sellő is lubickolhat a hullámok között.
 
A kis mesevilágot egy szivárványhintával, vagy lovacska háton lovagolva tehetitek még varázslatosabbá.
A Mesebőrönd szinte végtelen lehetőségei közt válogathattok.
 
Nagy örömmel készítenék Nektek is egyet!
Egyedi mesebőrönd
Egyedi mesebőrönd
Egyedi mesebőrönd
Egyedi mesebőrönd