Horgolt juta mosogató

Horgolt juta mosogató

Nehéz lemondani a megszokásainkról. Még akkor is ha olyan jelentéktelen dolgok van szó, mint egy konyhai mosogatószivacs. Talán érdemes lenne tenni egy próbát a Föld bolygócskánk kedvéért és kipróbálni környezettudatos alternatíváját. Az általam horgolt mosogató juta fonalból készült, ami a növény rostjaiból áll, valamint ökológiailag lebomló. Próbáljátok ki és kerüljetek egy lépéssel közelebb a zero waste világához.

Anyaga: 100% juta fonal

Átmérője: 10 cm, rajta praktikus akasztó

Élettartam: több hónap

 

1.600 Ft

10 készleten

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.