Horgolt, kitörni kész vulkán

Horgolt, kitörni kész vulkán

12.500 Ft

2 készleten

Egy kisfiú szobájából, de szerintem kislányéból sem hiányoznak a dinoszauruszok.Különös, izgalmas, fantasztikus dolgokban bővelkedő világba élhetik bele a gyerekek általuk.Ez a saját ötlet alapján megálmodott vulkán sem hiányozhat a dinók mellől. Garantáltan a játék szíve lelke lesz!
Egyediségét az adja, hogy a középső körtőbe a szélére horgolt lávafolyamok visszahajthatók. Így kerülhet a vulkán szunnyadó állapotba. Azonban, ha a játék folyamán némi izgalomra vágynátok nincs más dolgotok, mint kihajtani őket és a valóságos aktív vulkán életre kel.
A játék folyamán magatok formálhatjátok a történetet. Kalandra fel!

Szélessége: 15 cm
Magassága: 15 cm
Alapja: 15 cm átmérőjű faalap
Fonal: pamut pólófonal

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.