Kemping Mesebőrönd

Kemping Mesebőrönd

Egyedi és különleges Mesebőrönd.

Méretei sem kicsik: becsukva 20*25 cm, míg ha kinyitod egy vad, tábori kaland vár rád! Kinyitva 25*50 centi területen a kirándulás, sátrazás, tábortűz és kenu evezés élménye is a Tiéd lehet. A társaságod pedig nem más lesz, mint egy pajkos róka. Hátán egy hátizsákkal csak arra vár, hogy elkezdhessétek! 😊

A Mesebőrönd méretei becsukva: 20*25*10 cm

Anyaga pólófonal, nyírfa alap, újrahasznosított pamut fonalak, bababarát pamutfonalak, polimer vatta és polimer gyurma.

Kalandra fel! 😉

 

35.500 Ft

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.