Közepes Mesebőrönd fehér Nyuszival

Közepes Mesebőrönd fehér Nyuszival

A kicsik legkedvesebb állatainak egyike a nyuszi. A mi kis fehér nyuszink hosszú fülével, pom-pom farkincájával minden kisgyerek arcára mosolyt csal.

Lakója: fehér színű Nyuszi

Az oldaltáska: piros fonalból készül, gombbal záródó, vállra akasztható kivitelű.

Kertjében répaágyás található kis ásóval.

A lakrészben: répaágy, kincsesláda, kád, törölköző, szappan, bili.

Míg a kertben: asztal, répaszék, tányér, süti, perec, nyalóka és egy barna füles kosár található.

Ha úgy gondolod a répa mellé szeretne egy kis epret is elmajszolni a Nyuszi, katt IDE az eperért.

Átmérője: 17 cm

Anyaga: falap, pólófonalak és polimer gyurmából, kézzel készült kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült.

100%-ban kézzel készült játék.

20.500 Ft

Elfogyott

A kicsik legkedvesebb állatainak egyike a nyuszi. A mi kis fehér nyuszink hosszú fülével, pom-pom farkincájával minden kisgyerek arcára mosolyt csal. Tudvalevő, hogy mi a tapsifülesek kedvenc csemegéje? Bizony, jól gondoljátok: a sárgarépa! A mi kis Nyuszi sem tér el társaitól ebben sem, hiszen a friss ropogó répa a mindene. Kedvenc zöldségét már kora tavasztól termeszi a kertjének zöldség ágyásában, melyet a legnagyobb gonddal művel. Alig virrad a Nap, Ő már pattan ki az ágyából, s miután megmosdott, magára öltötte kis rózsaszín szoknyácskáját, leül jó étvággyal reggelizni, a finom ropogósra sült perec reggelijét. A szorgos Nyuszink nagyon jól tudja, hogy a veteményese meg fogja neki hálálni a sok gondoskodást, bőséges lesz élelme téli szűkös időben. Könnyű kis ásójával minden nap fellazítja a répák között a talajt, kihúzogatja a gazokat és gyönyörködik abban, ahogy napról napra cseperednek. Az óriási feladattól estére a kis nyuszi igen csak elfárad a nagy munkában. Megvacsorázik, megfürdik kis kádjában, szárazra törli magát, majd álmosan kényelmes répa ágyba hajtja nyugovóra a kis fejét. Abban is biztos lehetsz, hogy azonnal el is alszik. Óriásira nőtt egészséges répákkal fog álmodni!

Amikor hűvös szelek fújnak, hidegre fordul az idő, eljött az ideje, megfogja kosárkája fülét. Indul lelkesen és betakarítja a megérdemelt munka jutalmát, amely átsegíti majd, a hosszú téli inységes napokon…

Lakója: fehér színű Nyuszi

Az oldaltáska: piros fonalból készül, gombbal záródó, vállra akasztható kivitelű.

Kertjében répaágyás található kis ásóval.

A lakrészben: répaágy, kincsesláda, kád, törölköző, szappan, bili.

Míg a kertben: asztal, répaszék, tányér, süti, perec, nyalóka és egy barna füles kosár található.

Átmérője: 17 cm

Anyaga: falap, pólófonalak és polimer gyurmából, kézzel készült kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült.

100%-ban kézzel készült játék.

A Mesebőrönd egy igazán barátságos, szívhez szóló játék, de ennél sokkal több. Színeiben, formáiban és témájában is természethez közeli.

A Mesebőrönd nem csak a Ti, de a Bolygónk kedvében is jár. Nem csak azért, mert nem egy futószalagról lekerült műanyag tömegjáték, hanem 95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

A faalap, ami a játék gerincét és színterét adja a legjobb minőségű rétegezett nyírfából készült. Ugyancsak kiemelném, hogy magyar találmány és itthon készítik.

A váz vidám, színes és tetszetős váza pólófonalból készül. Ez a fajta fonal teljes mértékben újrahasznosított anyag. Fő származási helye Portugália. Nem más, mint a textilipar mellékterméke. Miközben a ruhagyárakban készülnek ruháink, rengeteg maradék anyag is visszamarad. Ahelyett, hogy kidobnák egy remek ötlettől vezérelve hosszú csíkokra hasogatják, szokatlanul nagy motringokba tekercselik, majd visszakerül a fonalboltok polcaira.
Ha ez a pólófonal nem létezne, talán Mesebőrönd sem lenne. Eredetéből eredően egy nagyon kellemes tapintású anyag horgolva is. Puha, ugyanakkor megfelelően merev váz készíthető belőle a Mesebőröndök számára.

Itt azonban nem ért véget az újrahasznosított alapanyagok listája. A játék pázsitját, növényeit, valamint a lakók bútorait zsinórfonalból, vagy más néven barbante fonalból készítem. Ez is egy 100%-ban újrahasznosított, puha tapintású fonal fajta. Előállítása során a textilgyárakban a maradék anyagokat felszabdalják, rostjaikra szedik, majd pépesítik. Ebben a szakaszban történik a színeik kialakítása, mégpedig festék mentesen, mert a meglévő anyagok keverésével alakítják ki az árnyalatokat. Majd ezután megfonják az új fonalat, amely több szálból áll.

Mindkét fonal típusnál úgy hoznak létre egy új fonalat, hogy közben nem kellett újabb gyapotnövényeket ültetni, rengeteg vízzel locsolni és növényvédő szerekkel ápolni azokat, valamint festékanyagokkal terhelni környezetünket.
Az újrahasznosított fonalaknak előállításához jóval kevesebb energia mennyiségre van szükség, mint újonnan előállított társaikéhoz. Kevesebb, mint a fele az ökológiai lábnyomuk is.

Mindezek tükrében mondhatom, hogy minden Mesebőrönddel megvásárlásával Ti is támogatjátok szeretett Földünk megóvását.  Egy élhetőbb közös jövő kialakításához járultok hozzá, amellett, hogy remekül játszunk.

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.