Nagy Sünis Mesebőrönd

Nagy Sünis Mesebőrönd

Lakója: Süni
Váz színe: piros, zöld levéllel
Kertjében répaágyás, halastó és egy almafa található.
A lakrészben ágy, kincsesláda, makkágyikó, kád, törölköző, szappan, falevélszőnyeg. Míg a kertben asztal, szék, tányér, süti, perec és egy kosár található.
Átmérője: 22 cm
Anyaga: falap, fonalak és polimer gyurma kiegészítők.
95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

30.500 Ft

1 készleten

Mi az? Prüszköl, fújtat, kicsike és szúrós a háta? Bizony hogy a süni! De senkit se tévesszen meg a tüskés, morcos és félénk megjelenés! Igazán szeretetre méltó állatok a sünik, hát még ez az aprócska lányka, aki szeretnék bemutatni Nektek. Bárki, aki megismeri azonnal a szívébe zárja és sosem felejti el. Szeringem nincs olyan gyerek, aki ne ölelné legszívesebben magához ezt a kis Sünilányt. Mindenkihez nagyon kedves és jószívű. Nem csak a barátait szereti, hanem az őt körülvevő természete is. Azt is tudvalévő róla, hogy nagyon takaros kis udvart mondhat a magáénak. Mindene az otthona, amelyben minden megtalálható apró lakójának kényelméhez. Igazi otthon, édes otthon! Sosem cserélné le semmilyen más helyért az egész Világon!

Sudár almafa áll a kertjében, amely minden évben roskadozik a zamatos, lédús, mosolygós gyümölcstől, melyekkel örömmel tölti meg kis kosarát. Nem mutat kevesebb figyelmet répaágyására sem. A legnagyobb gonddal húzogatja ki a répák közül a gazt, lazítja a talajt kis ásójával. Tudja a növények mind meg fogják neki hálálni a gondoskodást és nem marad üresen a pocakja a téli hónapokban sem. A kertjében még egy tavacska is található. A kristálytiszta vízben egészséges halacskák úszkálnak Sünink legnagyobb örömére, mert hobbija a horgászat. A napi munka fáradalmait szereti a tó partján üldögélve horgászattal kipihenni.

Takaros kis Mesebőröndjében éldegélve várja, hogy játszhasson Veled.

Váz színe: piros, zöld levéllel
Kertjében répaágyás, halastó és egy almafa található.
A lakrészben ágy, kincsesláda, makkágyikó, kád, törölköző, szappan, falevélszőnyeg. Míg a kertben asztal, szék, tányér, süti, perec és egy kosár található.
Átmérője: 22 cm
Anyaga: falap, fonalak és polimer gyurma kiegészítők.
95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült.

A Mesebőrönd egy igazán barátságos, szívhez szóló játék, de ennél sokkal több. Színeiben, formáiban és témájában is természethez közeli.

A Mesebőrönd nem csak a Ti, de a Bolygónk kedvében is jár. Nem csak azért, mert nem egy futószalagról lekerült műanyag tömegjáték, hanem 95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

A faalap, ami a játék gerincét és színterét adja a legjobb minőségű rétegezett nyírfából készült. Ugyancsak kiemelném, hogy magyar találmány és itthon készítik.

A váz vidám, színes és tetszetős váza pólófonalból készül. Ez a fajta fonal teljes mértékben újrahasznosított anyag. Fő származási helye Portugália. Nem más, mint a textilipar mellékterméke. Miközben a ruhagyárakban készülnek ruháink, rengeteg maradék anyag is visszamarad. Ahelyett, hogy kidobnák egy remek ötlettől vezérelve hosszú csíkokra hasogatják, szokatlanul nagy motringokba tekercselik, majd visszakerül a fonalboltok polcaira.
Ha ez a pólófonal nem létezne, talán Mesebőrönd sem lenne. Eredetéből eredően egy nagyon kellemes tapintású anyag horgolva is. Puha, ugyanakkor megfelelően merev váz készíthető belőle a Mesebőröndök számára.

Itt azonban nem ért véget az újrahasznosított alapanyagok listája. A játék pázsitját, növényeit, valamint a lakók bútorait zsinórfonalból, vagy más néven barbante fonalból készítem. Ez is egy 100%-ban újrahasznosított, puha tapintású fonal fajta. Előállítása során a textilgyárakban a maradék anyagokat felszabdalják, rostjaikra szedik, majd pépesítik. Ebben a szakaszban történik a színeik kialakítása, mégpedig festék mentesen, mert a meglévő anyagok keverésével alakítják ki az árnyalatokat. Majd ezután megfonják az új fonalat, amely több szálból áll.

Mindkét fonal típusnál úgy hoznak létre egy új fonalat, hogy közben nem kellett újabb gyapotnövényeket ültetni, rengeteg vízzel locsolni és növényvédő szerekkel ápolni azokat, valamint festékanyagokkal terhelni környezetünket.
Az újrahasznosított fonalaknak előállításához jóval kevesebb energia mennyiségre van szükség, mint újonnan előállított társaikéhoz. Kevesebb, mint a fele az ökológiai lábnyomuk is.

Mindezek tükrében mondhatom, hogy minden Mesebőrönddel megvásárlásával Ti is támogatjátok szeretett Földünk megóvását.  Egy élhetőbb közös jövő kialakításához járultok hozzá, amellett, hogy remekül játszunk.

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.