Nagy Macis Mesebőrönd

Nagy Macis Mesebőrönd

Lakója: Mackó és kék kantáros nadrágban, amely levehető.

Váz színe: zöld, vállra akasztható kivitel, hogy mindenhova magaddal vihesd.

Kertjében málnabokor három málnával, halastó horgászbottal, három hallal, valamint egy almafa található három almával.

A lakrészben ágy erdő mintával, kék kincsesláda, kád, törölköző, szappan. Míg a kertben fatuskó asztal, szék, tányér, süti, perec és egy kosár található.

Átmérője: 22 cm

Anyaga: falap, fonalak és polimer gyurmából készült kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült.

100%-bak kézzel készült játék.

Ha egy hátizsákkal is meglepnéd kis barátod a nagy kalandokhoz, akkor kattints ide: link

23.500 Ft

Elfogyott

Ebben a Mesebőröndben egy igazán barátságos, kalandvágyó Mackó lakik. De nem afféle városi Maci. Nem! Az Ő lételeme a természet, a kék ég és mindaz amit a Föld ad neki. Semmi sem teszi boldogabbá, mint mikor madár csicsergésre ébredhet. Először csak a füle töve kezd mozogni, szép lassan felébred egy nagy, széles mosollyal az arcán. Nagyot nyújtózkodik, ásít majd egy igazán mackós reggeli torna után nadrágot ölt. Felfrissíti a bundáját friss, hűvös vízzel. Jól megrázza magát, megreggelizik, majd indulhat a nap.

Felkerekedik és elindul kirándulni. Imádja mikor a harmatos fű simogatja pihe-puha medvetappancsát. Az erdőben a madarak kiülnek az ágak végére, hogy hangosan dalolva köszöntsék. Ő pedig derült arccal üdvözli őket és integet.

Bejárja a kerek erdőt, minden  fiatal bocs korából ismert fát, sziklát meglátogat, miközben nagyokat szippant a friss erdei levegőből. Az időt nem figyeli, csupán pocakja korgása jelzi neki az idő múlását. Dél körül nagyot kordul, akkorát, hogy a mókus is felkapja a fejét.

Simogatással csitítja hasát, majd hazafelé veszi útját. Ahogy közeledik otthona felé egyre szaporábban szedi a lépteit. Szinte már érzi otthona illatát.

Út közben már az ebédet tervezi a buksijában. Először horgászi fog. Egy halat biztosan befal, de lehet kettőt is, mivel torkos medvéről van szó. Desszert pedig mi lehetne más, mint minden medve kedvenc csemegéje, a málna. Saját bokráról tépegeti őket és teszi kosarába.

A délután hátra lévő óráiban a hátán fog feküdni a fűben és málnát majszolgat. Ez ám a medvének való élet!

Lakója: Mackó egy kék kantáros nadrágban, amely levehető.

Váz színe: zöld, vállra akasztható kivitel, hogy mindenhova magaddal vihesd.

Kertjében málnabokor három málnával, halastó horgászbottal, három hallal, valamint egy almafa található három almával.

A lakrészben ágy erdő mintával, kék kincsesláda, kád, törölköző, szappan. Míg a kertben fatuskó asztal, szék, tányér, süti, perec és egy kosár található.

Átmérője: 22 cm

Anyaga: falap, fonalak és polimer gyurmából készült kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

100%-bak kézzel készült játék.

Zsófi Horváth hozsofi@gmail.com

2:27 AM (10 hours ago)

Nagy Macis Mesebőrönd
to me
Nagy Macis Mesebőrönd

A Mesebőrönd egy igazán barátságos, szívhez szóló játék, de ennél sokkal több. Színeiben, formáiban és témájában is természethez közeli.

A Mesebőrönd nem csak a Ti, de a Bolygónk kedvében is jár. Nem csak azért, mert nem egy futószalagról lekerült műanyag tömegjáték, hanem 90%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

A faalap, ami a játék gerincét és színterét adja a legjobb minőségű rétegezett nyírfából készült. Ugyancsak kiemelném, hogy magyar találmány és itthon készítik.

A váz vidám, színes és tetszetős váza pólófonalból készül. Ez a fajta fonal teljes mértékben újrahasznosított anyag. Fő származási helye Portugália. Nem más, mint a textilipar mellékterméke. Miközben a ruhagyárakban készülnek ruháink, rengeteg maradék anyag is visszamarad. Ahelyett, hogy kidobnák egy remek ötlettől vezérelve hosszú csíkokra hasogatják, szokatlanul nagy motringokba tekercselik, majd visszakerül a fonalboltok polcaira.
Ha ez a pólófonal nem létezne, talán Mesebőrönd sem lenne. Eredetéből eredően egy nagyon kellemes tapintású anyag horgolva is. Puha, ugyanakkor megfelelően merev váz készíthető belőle a Mesebőröndök számára.

Itt azonban nem ért véget az újrahasznosított alapanyagok listája. A játék pázsitját, növényeit, valamint a lakók bútorait zsinórfonalból készítem. Ez is egy 100%-ban újrahasznosított fonal. Előállítása során a textilgyárakban a maradék anyagokat felszabdalják, rostjaikra szedik, pépesítik. Ebben a szakaszban történik a színeik kialakítása, mégpedig festék mentesen, mert a meglévő anyagok keverésével alakítják ki az árnyalatokat. Majd ezután megfonják az új fonalat, amely több szálból áll.

Mindkét fonal típusnál úgy hoznak létre egy új fonalat, hogy közben nem kellett újabb gyapotnövényeket ültetni, rengeteg vízzel locsolni és növényvédő szerekkel ápolni azokat, valamint festékanyagokkal terhelni környezetünket.
Az újrahasznosított fonalaknak előállításához jóval kevesebb energia mennyiségre van szükség, mint újonnan előállított társaikéhoz. Kevesebb, mint a fele az ökológiai lábnyomuk is.

Mindezek tükrében mondhatom, hogy minden Mesebőrönddel megvásárlásával Ti is támogatjátok Földünk megóvását.  Egy élhetőbb közös jövő kialakítását, amellett, hogy remekül eljátszunk.

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.