Közepes Unikornisos Mesebőrönd

Közepes Unikornisos Mesebőrönd

Lakója: Unikornis

Váz színe: fukszia rózsaszín, elején gravírozott, színesre festett unikornissal.

Kertjében eperbokor található, amelyen három szem érett piros e díszeleg.

A lakrészben kincsesláda, ágy, bili, kád, törölköző, szappan. Míg a kertben asztalka, szék, tányér, süti, nyalóka, perec és egy kosár található.

Átmérője: 17 cm

Anyaga: falap, fonalak és polimer gyurmából, kézzel készült kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

100%-ban kézzel készült játék.

20.500 Ft

Elfogyott

A legvarázslatosabb lények a színes szivárvány alatt az unikornisok. Nincs olyan kislány, aki ne szeretne gazdája lenni egynek, ne rajongana értük.

Ebben a Mesebőröndben nem akármilyen Unikornis lakik! Sörénye és farka a rózsaszín és a lila árnyalataiban pompázik. Nem is lenne igazi varázslatos ló, ha nem lenne a homlokán egy kis szarv, melyet, ha megérintesz teljesül a legszebb álmod. Ha véletlenül megsérülsz, bajod esik, segítségével hamar minden gondod hamarosan elmúlik. Szárnyával a hátán, gyorsan tud repülni, bejárja a környező csodálatos tájakat.  Csak arra vár, hogy Te légy a legjobb barátja.

Reggelente kiválaszthatod a ruháját és szépen felöltöztetheted. Kínáld meg tányérjából egy ropogós pereccel. Segíts neki kosárkájába gyűjteni a mézédes eperszemeket a kis bokorról, melyeket nagyon kedvel. Igen, jól sejted ez az Unikornis valóban nagyon édesszájú. Szereti az édességeket.  Ezért mindig ott illatozik az asztalán egy csokis-eperhabos sütemény, melyet alig vár, hogy megehessen. De, ha igazán megakarod neki mutatni mennyire szereted, ajándékozd meg egy szép színes szivárvány nyalókával, amitől még vidám táncra is perdül.

Este, ha kijátszottátok magatokat és elfáradt a kis Unikornis nyugodtan fürdesd meg és töröld szárazra törölközőjével. Levetett ruhácskáit, hajtogatva beteheted a kincses ládájába.  Fektesd be a kis felhő ágyikójába és búcsúzz el tőle, de csak estére, mert másnap alig várja, hogy ismét Vele játssz és, hogy mindenhova magaddal vidd. Legjobb barátodat a válladra akasztva, Mesebőrönd otthonával mindenhova magaddal viheted.

Lakója: Unikornis

Váz színe: fukszia rózsaszín, elején gravírozott, színesre festett unikornissal.

Kertjében eperbokor található, amelyen három szem érett piros e díszeleg.

A lakrészben kincsesláda, ágy, bili, kád, törölköző, szappan. Míg a kertben asztalka, szék, tányér, süti, nyalóka, perec és egy kosár található.

Átmérője: 17 cm

Anyaga: falap, fonalak és polimer gyurmából, kézzel készült kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

100%-ban kézzel készült játék.

A Mesebőrönd egy igazán barátságos, szívhez szóló játék, de ennél sokkal több. Színeiben, formáiban és témájában is természethez közeli.

A Mesebőrönd nem csak a Ti, de a Bolygónk kedvében is jár. Nem csak azért, mert nem egy futószalagról lekerült műanyag tömegjáték, hanem 95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

A faalap, ami a játék gerincét és színterét adja a legjobb minőségű rétegezett nyírfából készült. Ugyancsak kiemelném, hogy magyar találmány és itthon készítik.

A váz vidám, színes és tetszetős váza pólófonalból készül. Ez a fajta fonal teljes mértékben újrahasznosított anyag. Fő származási helye Portugália. Nem más, mint a textilipar mellékterméke. Miközben a ruhagyárakban készülnek ruháink, rengeteg maradék anyag is visszamarad. Ahelyett, hogy kidobnák egy remek ötlettől vezérelve hosszú csíkokra hasogatják, szokatlanul nagy motringokba tekercselik, majd visszakerül a fonalboltok polcaira.
Ha ez a pólófonal nem létezne, talán Mesebőrönd sem lenne. Eredetéből eredően egy nagyon kellemes tapintású anyag horgolva is. Puha, ugyanakkor megfelelően merev váz készíthető belőle a Mesebőröndök számára.

Itt azonban nem ért véget az újrahasznosított alapanyagok listája. A játék pázsitját, növényeit, valamint a lakók bútorait zsinórfonalból, vagy más néven barbante fonalból készítem. Ez is egy 100%-ban újrahasznosított, puha tapintású fonal fajta. Előállítása során a textilgyárakban a maradék anyagokat felszabdalják, rostjaikra szedik, majd pépesítik. Ebben a szakaszban történik a színeik kialakítása, mégpedig festék mentesen, mert a meglévő anyagok keverésével alakítják ki az árnyalatokat. Majd ezután megfonják az új fonalat, amely több szálból áll.

Mindkét fonal típusnál úgy hoznak létre egy új fonalat, hogy közben nem kellett újabb gyapotnövényeket ültetni, rengeteg vízzel locsolni és növényvédő szerekkel ápolni azokat, valamint festékanyagokkal terhelni környezetünket.
Az újrahasznosított fonalaknak előállításához jóval kevesebb energia mennyiségre van szükség, mint újonnan előállított társaikéhoz. Kevesebb, mint a fele az ökológiai lábnyomuk is.

Mindezek tükrében mondhatom, hogy minden Mesebőrönddel megvásárlásával Ti is támogatjátok szeretett Földünk megóvását.  Egy élhetőbb közös jövő kialakításához járultok hozzá, amellett, hogy remekül játszunk.

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.