Nagy Kislányos Mesebőrönd

Nagy Kislányos Mesebőrönd

Lakója egy szőke hajú kislány, két copffal. A törzsét halvány rózsaszínnel horgoltam meg, hogy szemérmesebb legyen.

A váz színei, az antik rózsaszín és a tejeskávé harmonikusan illenek egymáshoz.

Oldaltáska kivitelben készült, hogy mindenhova magaddal tud vinni.

Kertjében répa ágyás, halastó és egy aranyalmafa található.

A lakrészben ágy, kincsesláda, kád, törölköző, szappan, bili és 2 ruha található. Míg a kertben asztal, szék, tányér, süti, perec és egy kosárka található.

Átmérője: 22 cm

Anyaga: falap, fonalak és kézzel készített színes polimer gyurma kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

23.500 Ft

Elfogyott

Ennek a Mesebőröndnek a lakója egy igazán bájos lányka. A Mesebőrönd színeit direkt úgy válogattam össze, hogy a visszafogottabb, pasztell színeket kedvelőket részesítsem előnyben. A váz fedőlapja antik rózsaszín, míg az alja tejeskávé színű. A kislánynak szőke haja van, melyet két copfban hord. Arca barátságos, kedvesen mosolygós, hiszen nagyon jókedvű kislány!

A kislány mérete ellenére a ruhája levehető, így kedvetek szerint öltöztethetitek. Két szoknyája van, amelyek szintén harmonizálnak a bőrönd vázának színeihez. Pasztell lila és halvány rózsaszín színt kapott a két csinos ruhadarab. A lakrészben található egy lila kincsesláda, melybe a kis lányka ruháit lehet szép rendben elrejteni. Egy rendes lány minden este tisztálkodik, ezért az otthon tartozéka egy kád szép rózsaszín törölközővel és szappannal.

A Mesebőrönd talán legizgalmasabb része a kert. Ebben található egy kis lila-rózsaszín asztalka székkel, ahol a kis lakó tányérkájából fogyaszthatja el reggelijét, ebédjét, vagy vacsoráját. A kertben található egy csoda almafa, melynek mosolygós piros almái közt ott egy varázslatos aranyalma is! Gondozott, felásott ágyások tele vannak ízletes, ropogós sárgarépákkal, amelyeket kis kosarába gyűjthet. A kertben található továbbá egy tiszta vizű halastó, melynek halacskái között ott úszkál a három kívánságot teljesítő aranyhal is. Te mit kívánnál tőle?

Történeteid sokszínűsége, határtalan fantáziád a végtelen játék lehetőségét tárják eléd a kiegészítők segítségével.

Lakója egy barna hajú kislány, két copffal. A törzsét halvány rózsaszínnel horgoltam meg, hogy szemérmesebb legyen.

A váz színei, az antik rózsaszín és a tejeskávé harmonikusan illenek egymáshoz.

Oldaltáska kivitelben készült, hogy mindenhova magaddal tud vinni.

Kertjében répa ágyás, halastó és egy aranyalmafa található.

A lakrészben ágy, kincsesláda, kád, törölköző, szappan, bili és 2 ruha található. Míg a kertben asztal, szék, tányér, süti, perec és egy kosárka található.

Átmérője: 22 cm

Anyaga: falap, fonalak és kézzel készített színes polimer gyurma kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

A Mesebőrönd egy igazán barátságos, szívhez szóló játék, de ennél sokkal több. Színeiben, formáiban és témájában is természethez közeli.

A Mesebőrönd nem csak a Ti, de a Bolygónk kedvében is jár. Nem csak azért, mert nem egy futószalagról lekerült műanyag tömegjáték, hanem 90%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

A faalap, ami a játék gerincét és színterét adja a legjobb minőségű rétegezett nyírfából készült. Ugyancsak kiemelném, hogy magyar találmány és itthon készítik.

A váz vidám, színes és tetszetős váza pólófonalból készül. Ez a fajta fonal teljes mértékben újrahasznosított anyag. Fő származási helye Portugália. Nem más, mint a textilipar mellékterméke. Miközben a ruhagyárakban készülnek ruháink, rengeteg maradék anyag is visszamarad. Ahelyett, hogy kidobnák egy remek ötlettől vezérelve hosszú csíkokra hasogatják, szokatlanul nagy motringokba tekercselik, majd visszakerül a fonalboltok polcaira.
Ha ez a pólófonal nem létezne, talán Mesebőrönd sem lenne. Eredetéből eredően egy nagyon kellemes tapintású anyag horgolva is. Puha, ugyanakkor megfelelően merev váz készíthető belőle a Mesebőröndök számára.

Itt azonban nem ért véget az újrahasznosított alapanyagok listája. A játék pázsitját, növényeit, valamint a lakók bútorait zsinórfonalból készítem. Ez is egy 100%-ban újrahasznosított fonal. Előállítása során a textilgyárakban a maradék anyagokat felszabdalják, rostjaikra szedik, pépesítik. Ebben a szakaszban történik a színeik kialakítása, mégpedig festék mentesen, mert a meglévő anyagok keverésével alakítják ki az árnyalatokat. Majd ezután megfonják az új fonalat, amely több szálból áll.

Mindkét fonal típusnál úgy hoznak létre egy új fonalat, hogy közben nem kellett újabb gyapotnövényeket ültetni, rengeteg vízzel locsolni és növényvédő szerekkel ápolni azokat, valamint festékanyagokkal terhelni környezetünket.
Az újrahasznosított fonalaknak előállításához jóval kevesebb energia mennyiségre van szükség, mint újonnan előállított társaikéhoz. Kevesebb, mint a fele az ökológiai lábnyomuk is.

Mindezek tükrében mondhatom, hogy minden Mesebőrönddel megvásárlásával Ti is támogatjátok Földünk megóvását.  Egy élhetőbb közös jövő kialakítását, amellett, hogy remekül eljátszunk.

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.