Nagy szivárványos, Unikornisos Mesebőrönd

Nagy szivárványos, Unikornisos Mesebőrönd

Lakója egy szivárványos sörényű Unikornis kislány.

A váz kézzel festett pólófonalból készült szivárványos színűre.

Oldaltáska kivitelben készült, hogy mindenhova magaddal tud vinni.

Kertjében répa ágyás, eperbokor és egy cseresznyefa található.

A lakrészben felhőágy, kincsesláda, kád, törölköző, szappan, bili és 3 ruha található. Míg a kertben asztal, szék, tányér, süti, perec, szivárványos nyalóka és egy kosárka található.

Átmérője: 22 cm

Anyaga: falap, fonalak és kézzel készített színes polimer gyurma kiegészítők.

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

95%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból készült. 

23.500 Ft

Elfogyott

Minden álom valóra válik! A Mesebőröndben biztosan!
Mi mást lehetne még kívánni, mint egy ilyen szivárványos otthonban lakó szivárvány sörényes, szivárvány szoknyás kis unikornis kislányt?
A kertjében cseresznyefa áll, eperbokorral és egy répaágyással.
A lakrészben kád és bili mellett, kincsesláda és felhő ágyikó is található.
Kis asztalán pedig ott várják a finomságok. Egy ízletes süti, perec és egy színes nyalóka.
Ez a Mesebőrönd vidám színeivel, bájos lakójával nagyon boldoggá fog tenni egy Kislányt.

A Mesebőrönd egy igazán barátságos, szívhez szóló játék, de ennél sokkal több. Színeiben, formáiban és témájában is természethez közeli.

A Mesebőrönd nem csak a Ti, de a Bolygónk kedvében is jár. Nem csak azért, mert nem egy futószalagról lekerült műanyag tömegjáték, hanem 90%-ban természetes és újrahasznosított anyagokból áll.

A faalap, ami a játék gerincét és színterét adja a legjobb minőségű rétegezett nyírfából készült. Ugyancsak kiemelném, hogy magyar találmány és itthon készítik.

A váz vidám, színes és tetszetős váza pólófonalból készül. Ez a fajta fonal teljes mértékben újrahasznosított anyag. Fő származási helye Portugália. Nem más, mint a textilipar mellékterméke. Miközben a ruhagyárakban készülnek ruháink, rengeteg maradék anyag is visszamarad. Ahelyett, hogy kidobnák egy remek ötlettől vezérelve hosszú csíkokra hasogatják, szokatlanul nagy motringokba tekercselik, majd visszakerül a fonalboltok polcaira.
Ha ez a pólófonal nem létezne, talán Mesebőrönd sem lenne. Eredetéből eredően egy nagyon kellemes tapintású anyag horgolva is. Puha, ugyanakkor megfelelően merev váz készíthető belőle a Mesebőröndök számára.

Itt azonban nem ért véget az újrahasznosított alapanyagok listája. A játék pázsitját, növényeit, valamint a lakók bútorait zsinórfonalból készítem. Ez is egy 100%-ban újrahasznosított fonal. Előállítása során a textilgyárakban a maradék anyagokat felszabdalják, rostjaikra szedik, pépesítik. Ebben a szakaszban történik a színeik kialakítása, mégpedig festék mentesen, mert a meglévő anyagok keverésével alakítják ki az árnyalatokat. Majd ezután megfonják az új fonalat, amely több szálból áll.

Mindkét fonal típusnál úgy hoznak létre egy új fonalat, hogy közben nem kellett újabb gyapotnövényeket ültetni, rengeteg vízzel locsolni és növényvédő szerekkel ápolni azokat, valamint festékanyagokkal terhelni környezetünket.
Az újrahasznosított fonalaknak előállításához jóval kevesebb energia mennyiségre van szükség, mint újonnan előállított társaikéhoz. Kevesebb, mint a fele az ökológiai lábnyomuk is.

Mindezek tükrében mondhatom, hogy minden Mesebőrönddel megvásárlásával Ti is támogatjátok Földünk megóvását.  Egy élhetőbb közös jövő kialakítását, amellett, hogy remekül eljátszunk.

Tetszik a termék? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Email

MEsebőrönd előnyei

UTAZÁSHOZ

Autó, vagy repülő útra indultok? A rendelőben kell hosszasan várakoznotok? Az étteremben való időtöltést könnyítenétek meg? Csak vegyétek a vállatokra a Mesebőröndötöket és indulhattok is! Összecsukhatósága és mérete miatt nem foglal sok helyet, szinte bárhol játszhattok vele.

Otthon

Természeresen otthon kényelmében is játszhattok vele. Mérete ellenére egy teljes babaház tartalmával is felér.

Szerethető

Részletgazdagsága, a sok matatani való apróság rendkívül leköti a gyerekeket, motorikusan fejleszti. Játék közben gyermeki fantáziájuk, képzelőerejük szárnyal.

MIért ajánljuk a mesebőröndöt?

Környezetbarát

Olyan természetes anyagokból áll, mint a fa és a pamutfonalak. 90%-ban újrahasznosított fonalakat használok fel benne. Csupán a legkisebb kiegészítőket készítem süthető gyurmából.

Minden részében pótolható

Néha előfordul, hogy egy-két apróság elveszik egy játékból. A Mesebőröndnél ez nem lehet probléma, hiszem bármely elkallódott kincs belőle könnyedén pótolható.

Egyedi játék

Hány olyan játékot ismertek, amelynek minden részletében Ti dönthetitek el, hogy milyen legyen? Egyedi rendelés esetén teljes mértékben gyermeketek egyénisége alapján készíthetem el a Mesebőröndöt.